Share

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

01

Πως Δουλεύουμε

Προσεγγίζουμε τον κάθε έναν από εσάς με σεβασμό, και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας, τους προβληματισμούς σας, τις προκλήσεις σας αλλά και τις ιδιαιτερότητες του αιτήματός σας…

Πριν σας προτείνουμε οποιαδήποτε λύση, επιδιώκουμε να μπούμε στη θέση σας, να διερευνήσουμε πολύπλευρα το αίτημά σας και να μελετήσουμε με ακρίβεια τη Νομοθεσία ώστε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο διευθέτησής του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκδοση-οικοδομικών-αδειών

Οικοδομικές Άδειες
Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή

 

Η ομάδα μας, με τη γνώση, την εμπειρία και τους κατάλληλους συνεργάτες που διαθέτει, μπορεί να αναλάβει την έκδοση Οικοδομικής Άδειας (Ο.Α.) σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε μια νέα κατασκευή στο χώρο σας, να τροποποιήσετε μια υφιστάμενη, να αλλάξετε τη χρήση της ή να την κατεδαφίσετε. Επιπλέον, μπορούμε να διαχειριστούμε όλες τις φάσεις δημιουργίας ενός κτιρίου – από τη μελέτη, το σχεδιασμό και τις αδειοδοτήσεις μέχρι και τον προϋπολογισμό, την επιλογή των υλικών και την κατασκευή του.

Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων

Στη χώρα μας, η νομιμοποίηση αυθαιρέτων αποτελεί διαχρονικό ζήτημα, και κατά καιρούς θεσπίζονται διάφοροι νόμοι που αφορούν στην τακτοποίηση αυθαιρεσιών στη δόμηση ακινήτων (αυθαίρετες κατασκευές ή προσθήκες, κλείσιμο ημιυπαίθριων χώρων κλπ.) Ενημερωθείτε για το τί πρέπει να προσέχετε και τί μπορείτε να κάνετε σήμερα για να τακτοποιήσετε τυχόν αυθαιρεσίες στο ακίνητό σας.

Ανακαίνιση Κτιρίων

Μπορεί να θέλετε να ανακαινίσετε το χώρο σας για να τον αναβαθμίσετε αισθητικά ή λειτουργικά ή να τον επισκευάσετε γιατί έχει υποστεί φθορές με την πάροδο του χρόνου ή λόγω φυσικών καταστροφών (π.χ. σεισμός). Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα μας μελετήσει την κατάσταση του σπιτιού σας ώστε να αποτιμήσει ποιες αλλαγές είναι ασφαλείς. Στη συνέχεια, θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε τις αλλαγές που επιθυμείτε σύμφωνα με το lifestyle σας και τις ανάγκες σας, με τα άριστα καταρτισμένα συνεργεία μας.

Πρόγραμμα “Εξοικονομώ”

Πρόκειται για προγράμματα που παρέχουν κάποια κίνητρα στους πολίτες για να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν ενεργειακά είτε το σπίτι τους είτε την επιχείρησή τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας παράλληλα την αξία του. Η ομάδα μας, θα είναι δίπλα σας για να μελετήσει και να οργανώσει το φάκελό σας, και να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία, από το στάδιο της αίτησης μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου σας.

Άδειες Λειτουργίας

Άδεια Λειτουργίας απαιτείται για μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων (Βιοτεχνίες, Βιομηχανίες, Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Εκπαιδευτήρια κτλ.). Η ομάδα μας, εκπονεί τις απαραίτητες – κατά περίπτωση – μελέτες και αναλαμβάνει την έκδοση της Άδειάς σας, εξασφαλίζοντας ότι το ακίνητο στο οποίο θα γίνει η εγκατάσταση εξοπλισμού και η λειτουργία της επιχείρησής σας θα είναι νομίμως υφιστάμενο.

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, είναι ένα έγγραφο που κατατάσσει τα ακίνητα σε ενεργειακές κατηγορίες ώστε να αναδείξει τη συμπεριφορά τους σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας. Είναι απαραίτητο αν θέλετε να νοικιάσετε ή να πουλήσετε το χώρο σας, αν θέλετε να ενταχθείτε σε Προγράμματα “Εξοικονομώ” καθώς και μετά τη ριζική ανακαίνιση του κτιρίου σας. Αν είστε ιδιοκτήτης, και ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε σε μια από τις παραπάνω κινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας συμβουλεύσουμε και να σας καθοδηγήσουμε.

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίων (H.T.K.)

Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίων (Η.Τ.Κ.) είναι ένας “ψηφιακός φάκελος” που περιλαμβάνει όλες τις πολεοδομικές και μη πληροφορίες για μια ιδιοκτησία (οικόπεδο, κτίριο, διαμέρισμα) όπως: Τοπογραφικό Διάγραμμα (Τ.Δ.), Οικοδομική Άδεια (Ο.Α.), Κατόψεις και άλλα Σχέδια, Τακτοποίηση, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.), Τίτλος Ιδιοκτησίας.

Αυτός ο Ψηφιακός Φάκελος πρέπει να δημιουργηθεί/ενημερωθεί σε περίπτωση (α) Θέλετε να μεταβιβάσετε/πουλήσετε ένα κτίριο, (β) Αν στο κτίριο γίνουν έργα τα οποία μεταβάλλουν το πολεοδομικό του μέγεθος, (γ) Νέας Οικοδομής. Η ομάδα μας, θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παρέχοντάς σας έγκυρη ενημέρωση.

Εκτιμήσεις ακινήτων

Μπορεί να θέλετε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε το ακίνητό σας… να είστε αναποφάσιστος πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε καλύτερα…ή να θέλετε να διευθετήσετε τα κληρονομικά σας…Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα μας, μπορεί να αποτιμήσει την αξία του ακινήτου σας σε σχέση με το σκοπό της εκτίμησης, και να σας παρέχει συμβουλευτική σχετικά με την καλύτερη διαχείρισή του.

Τεχνικός Ασφαλείας

Όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν έστω και έναν (1) εργαζόμενο είναι υποχρεωμένες να απασχολούν Τεχνικό Ασφαλείας. Ο ρόλος του είναι να φροντίζει και να εξασφαλίζει την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων καθώς και την αποφυγή εργατικού ατυχήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Μελέτες Πυρασφάλειας

Σύμφωνα με τη Νομοθεσία, το πιστοποιητικό Πυρασφάλειας είναι απαραίτητο για ένα πλήθος αδειών λειτουργίας καταστημάτων. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει τη Μελέτη Πυροπροστασίας και την έκδοση του πιστοποιητικού για την επιχείρησή σας.


02

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία

Πριν σας προτείνουμε οποιαδήποτε λύση, επιδιώκουμε να μπούμε στη θέση σας, να διερευνήσουμε πολύπλευρα το αίτημά σας και να μελετήσουμε με ακρίβεια τη Νομοθεσία ώστε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο διευθέτησής του.